• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Vivenda Particular by Julia Brunet

journal

 
22 / 06 / 2017
Located in the Barcelona’s ‘eixample esquerra’ neighbourhood, this apartment is the result of a complete renewal of what were previously the offices of a publicity agency.

The reform was carried out having in mind two top priorities: the reconstruction and promotion of the historical elements of the building, and the adaptation of the space to its new member needs, a family of five people and two dogs.

The result is a cozy, large and luminous apartment that respects the building character without giving up elegance and the use of contemporary furnishing.  
close

Subscreva a nossa Newsletter, para estar a par de todas as novidades da nossa edição impressa e digital.