Industrial Coffee Shop

20 / 01 / 2018
A project by Studio Adjective Ltd.
This article is only available in English. 
Located in the old-meets-new Western District, in Hong Kong, the recent project by Studio Adjective offers a complete coffee tasting experience through a fresh and conceptual interior design.

In order to create a strong visual experience, a clean and natural palette fills the 7 meter-long coffee shop that features a bean roasting area and a bean storage. “The layout will not only attract the passersby, but also offer customers an overview of the coffee-making process, from storage, roasting, packaging to brewing, completing the unique experience”, explains the studio. The floor pattern, designed with some coffee-themed pictograms and white floor lines, mix with the handmade concrete lamps enhance the feeling of a being in a warehouse.

There are also several seating options: bar stools, sofas and long communal tables for larger groups, made with wood, that will let you enjoy the view, while sipping the coffee.